Τρένο παρέσυρε 12χρονο στη Λάρισα

Συρμός του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα β Πειραιάς συγκρούστηκε μετωπικά με τρένο του ΟΣΕ που ήταν ακινητοποιημένο σε διασταύρωση κοντά στο σταθμό του Ρούφ. την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014. Η κενή αμαξοστοιχία είχε προορισμό τον Σταθμό Λαρίσης, όπου θα επιβιβάζονταν οι ταξιδιώτες για την Καλαμπάκα. Και οι δυο συρμοί κινούνταν με μικρή ταχύτητα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ, στο συρμό του Προαστιακού επέβαιναν 20 άνθρωποι.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Συρμός του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα β Πειραιάς συγκρούστηκε μετωπικά με τρένο του ΟΣΕ που ήταν ακινητοποιημένο σε διασταύρωση κοντά στο σταθμό του Ρούφ. την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014. Η κενή αμαξοστοιχία είχε προορισμό τον Σταθμό Λαρίσης, όπου θα επιβιβάζονταν οι ταξιδιώτες για την Καλαμπάκα. Και οι δυο συρμοί κινούνταν με μικρή ταχύτητα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ, στο συρμό του Προαστιακού επέβαιναν 20 άνθρωποι. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τραγωδία στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα. Δωδεκάχρονο αγόρι παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Λάρισας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε 12χρονο.

Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε το τραυματισμένο παιδί και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου κατέληξε λίγο αργότερα.

Πηγή: larissanet.gr

SHARE: