Τρίκαλα: Είχε καταγγείλει το συζυγοκτόνο 3 φορές πριν τη δολοφονήσει

Τρίκαλα: Είχε καταγγείλει το συζυγοκτόνο 3 φορές πριν τη δολοφονήσει

Η άτυχη γυναίκα είχε καταφύγει τρεις φορές σε αστυνομικό τμήμα πριν τη δολοφονήσει ο άνδρας της, ενώ είχε καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα που δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Τρίκαλα του περασμένου Μαΐου, όταν ένας άνδρας 50 ετών σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Το θύμα, η 45χρονη Βάια Γκανιά, τρεις μήνες πριν τη δολοφονία της είχε καταφύγει τρεις φορές σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το σύζυγό της και την επιθετική του συμπεριφορά, όπως μετέδωσε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Star.

Το ζευγάρι κατέληγε να είναι και πάλι μαζί, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος την κυνηγούσε, την απειλούσε, έψαχνε το κινητό της κ.λπ. Σύμφωνα με το βούλευμα με το οποίο ο δράστης παραπέμπεται σε δίκη στις 20 Μαρτίου την παρακολουθούσε και απειλούσε να τη ρίξει σε γκρεμό ή να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που όμως δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν, καθώς είχε δοθεί αναβολή. Το ζευγάρι ζούσε μαζί και εκείνος την μαχαίρωσε την ώρα που εκείνη ήταν στην κρεβατοκάμαρα.

SHARE: