Τροχαίο με Porsche: Η απάντηση του Υπάτιου για την αποζημίωση

Τροχαίο με Porsche: Η απάντηση του Υπάτιου για την αποζημίωση

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έδωσε τη δική του απάντηση, μέσω του δικηγόρου του, για την περίφημη αποζημίωση των 1.200.000 ευρώ που επιδικάστηκε.

Την δική του απάντηση έδωσε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, σε δημοσίευμα που ανέφερε ότι του επιδικάστηκε το ποσό των 1.200.000 ευρώ μετά το δυστύχημα, στο οποίο έχασε γυναίκα και παιδί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν πολλούς σχετικά με την εν λόγω αποζημίωση, η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, έδωσε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο δικηγόρος του Υπάτιου, Ιωάννης Ντεμογιάννης.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως έχει εκδοθεί η απόφαση και ότι το ποσό των 1.200.000 ευρώ που επιδικάστηκε είναι για όλους τους συγγενείς, και της Αποστολίας και του μικρού Παύλου (της συζύγου και του γιου του Υπάτιου Πατμάνογλου).

Όπως είπε, τα άτομα που διεκδικούν αυτό το ποσό είναι 9. Συγκεκριμένα, ήταν 10 τα άτομα, ωστόσο, το ένα άτομο (η γιαγιά του Υπάτιου) απεβίωσε, επομένως οι ενάγοντες έχουν μειωθεί στους 9 και το ποσό δεν μοιράζεται ισόποσα.

Επίσης, τόνισε πως το ποσό επιδικάστηκε και στην ασφαλιστική εταιρεία και στον κύριο Βακάκη, τον Mr Jumbo.

Δείτε την αναλυτική απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Ντεμογιάννη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τροχαίο με την Porsche: Η αποζημίωση που θα λάβει ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Τροχαίο με την Πόρσε: Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου - Οι φωτογραφίες του γάμου

Τροχαίο με την Πόρσε: Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

"Έπεσαν να με φάνε": Ο Υπάτιος Πατμάνογλου για την απόφασή του να ξαναφτιάξει τη ζωή του

SHARE:

24Media Network