Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Νεκρός πρωταθλητής αγώνων αυτοκίνητου – Σοκαριστικές εικόνες

Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Νεκρός πρωταθλητής αγώνων αυτοκίνητου – Σοκαριστικές εικόνες
NEWS 24/7

Νεκρός ανασύρθηκε από πυροσβέστες ο πρωταθλητής αγώνων αυτοκίνητου Κωνσταντίνος Τακιδέλλης από τα συντρίμμια αυτοκινήτου στη λεωφόρο Καποδιστρίου, στη Νέα Ιωνία, μετά από σοβαρό τροχαίο.

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Ιωνία. Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε από γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου. Ο οδηγός, 19 ετών βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμια του αυτοκινήτου ο συνοδηγός 21 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος οδηγός ήταν ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης, πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο Τακιδέλλης κατάφερε να στεφθεί τον Δεκέμβριο του 2021 πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του Crosscar. Στη Χαλκίδα ήταν νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου.

Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες

NEWS 24/7

 
NEWS 24/7

Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Το χρονικό

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στην λεωφόρο Κύμης, με αποτέλεσμα μετά από μία ανεξέλεγκτη πορεία να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες της γέφυρας και να βρεθεί αναποδογυρισμένο στην λεωφόρο Καποδιστρίου που περνάει ακριβώς από κάτω.

Το άλμα θανάτου σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Τρίτης. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο Κώστας Τακιδέλλης και ένας φίλος του. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 7 άνδρες, όπου απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς, ενώ παράλληλα άνδρες του ΕΚΑΒ τούς παρέλαβαν και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το σοκαριστικό τροχαίο είδε από κοντά και ένας φίλος των παιδιών που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με το μηχανάκι του.

Λόγω των εκτεταμένων ζημιών, ο δρόμος έκλεισε για αρκετές ώρες μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες και να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο όχημα.

Η τροχαία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα