Τζίνα Βογιατζή: Θρήνος για το 20χρονο μοντέλο που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη

Τζίνα Βογιατζή: Θρήνος για το 20χρονο μοντέλο που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη
Η 20χρονη Τζίνα Βογιατζή TEAM modelmanagement

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο. Η 20χρονη φέρεται να έπεσε από βραχώδη πλαγιά ύψους 50 μέτρων.

Η 20χρονη Τζίνα Βογιατζή έχασε τη ζωή της τη Δευτέρα (30/3) στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, φίλους και συναδέλφους της.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα φέρεται να έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της, όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Το άψυχο σώμα της εντόπισε λίγες ώρες αργότερα μία περίοικος που άκουσε τα γαβγίσματα από το κατοικίδιό της και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Η 20χρονη κοπέλα σπούδαζε οδοντιατρική, ενώ συνεργαζόταν με το πρακτορείο μοντέλων Team Model Managment. Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, το πρακτορείο αποχαιρέτησε την Τζίνα Βογιατζή και έστειλε τα δικά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της:

“Καλό ταξίδι Τζίνα.

Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας…

Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της.

Κουράγιο στους γονείς της, Δήμητρα & Σταύρο…

Η σκέψη μας είναι μαζί σας…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα