Βασίλης Δημάκης: Σταματά την απεργία πείνας – Πήρε την εκπαιδευτική άδεια

Βασίλης Δημάκης: Σταματά την απεργία πείνας – Πήρε την εκπαιδευτική άδεια
Βασίλης Δημάκης Facebook / Αλληλεγγύη στον κρατούμενο φοιτητή Βασίλη Δημάκη

Ο Βασίλης Δημάκης προχώρησε σε λευκή απεργία σε μια προσπάθεια να πείσει τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αδειών να του επιτρέψουν να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΕΚΠΑ. Τελικώς το αίτημά του για εκπαιδευτική άδεια έγινε δεκτό.

Τη λήξη της τρίτης λευκής απεργίας του ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Βασίλης Δημάκης καθώς του δόθηκε η εκπαιδευτική άδεια, την οποία αιτούνταν.

«Τέλος καλό όλα καλά με την εκπαιδευτική άδεια του Βασίλη Δημάκη. Θα πάει στα μαθήματά του κι εφόσον δεν τον εμποδίσουν άλλο θα αποφοιτήσει σύντομα. Τέρμα η -3η- απεργία δίψας-πείνας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική δημοσίευση που ανήρτησε ο κρατούμενος φοιτητής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Δημάκης προχώρησε από χθες, Δευτέρα, σε λευκή απεργία σε μια προσπάθεια να πείσει τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αδειών να του επιτρέψουν να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του στα social media, απομένουν δύο υποχρεωτικά μαθήματα για να πάρει το πτυχίο του, ωστόσο το Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο αδειών, είχε αρνηθεί να εισάγει την αίτησή του προς εξέταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα