Βασίλης Κουτσαβλής: Εμπρησμός στο Τατόι – Κινδυνεύει ο ιστορικός πυρήνας

Βασίλης Κουτσαβλής: Εμπρησμός στο Τατόι – Κινδυνεύει ο ιστορικός πυρήνας
Αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη Eurokinissi

Εκκενώνονται αυτή την ώρα τα Βασιλικά Ανάκτορα. Για ξεκάθαρο εμπρησμό στην περιοχή κάνει λόγο ο Βασίλης Κουτσαβλής, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου.

Για εμπρησμό στο Τατόι κάνει λόγο ο Βασίλης Κουτσαβλής, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου σε ανάρτησή του στο facebook σχετικά με τα νέα πύρινα μέτωπα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

“Η φωτιά σήμερα είναι εμπρησμός. Γνωρίζω χρόνια το κτήμα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.” σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσαβλής ενώ στη συνέχεια αναφέρει πως “εστίες ξεσπούν από το πουθενά παντού γύρω από τον ιστορικό πυρήνα”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια “οικολογική καταστροφή που απειλεί να διαγράψει σε λίγη ώρα και ένα ολόκληρο κεφάλαιο της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής ιστορίας. Που είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι δική μας ιστορία!“.

“Μόλις ξέσπασε νέα εστία μέσα στο Βασιλικό Κοιμητήριο. Αυτό που δεν κατάφεραν κάποιοι να το κάνουν προχθές θα το κάνουν σήμερα.” σημειώνει.

Όπως λέει στο news247 ο Βασίλης Κουτσαβλής “Ξεσπούν διαρκώς νέες εστίες φωτιάς μέσα στη δασική έκταση. Αυτή τη στιγμή η φωτιά μπορεί να κατευθύνεται προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία, αλλά αν αλλάξει φορά ο άνεμος θα καεί ο ιστορικός πυρήνας.”

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την ώρα εκκενώνονται τα Βασιλικά Ανάκτορα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα