Βαθιά το χέρι στην τσέπη και στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

Βαθιά το χέρι στην τσέπη και στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

"Φωτιά" παίρνει και η μετακίνηση στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, μόνο για όσους πληρώνουν με μετρητά. Ποιες είναι οι νέες τιμές που θα τεθούν σε ισχύ από την ερχόμενη Πέμπτη στα διόδια Πελασγίας και Μοσχοχωρίου

Την ανιούσα παίρνουν οι τιμές των διοδίων και στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου (Μαλιακός-Κλειδί Ημαθίας) και πιο συγκεκριμένα στους σταθμούς της Πελασγίας και του Μοσχοχωρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Η αύξηση αφορά μόνο όσους πληρώνουν μετρητά και θα ισχύσει από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (06/02). Το αντίτιμο για τα ΙΧ αυτοκίνητα θα διαμορφωθεί στην Πελασγία στα 3,50 ευρώ από 2,70 ευρώ που είναι τώρα και στο Μοσχοχώρι στα 4,00 από 3,10 ευρώ.

Για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα οι νέες τιμές είναι 2,40 ευρώ στην Πελασγία και 2,80 ευρώ στο Μοσχοχώρι, για τα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2μ20 8,70 και 10,10 ευρώ αντίστοιχα και για οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2μ20 12,20 και 14,10 ευρώ αντίστοιχα.

Όπως σημειώνεται, για όλους τους ηλεκτρονικούς χρήστες όλων των κατηγοριών οχημάτων που διαθέτους πομποδέκτη είτε της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είτε των συνεργαζόμενων διαλειτουργικών αυτοκινητοδρόμων, οι τιμές στους συγκεκριμένους σταθμούς διοδίων θα παραμείνουν ίδιες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα