Βίντεο: Αναρχικοί κυνηγούν διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Βίντεο: Αναρχικοί κυνηγούν διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια
YOUTUBE

Παρά τη θολή εικόνα και την μουσική, στο βίντεο διακρίνεται η ομάδα που επιτίθεται κατά των διακινητών

Βίντεο από επίθεση εναντίον διακινητών ναρκωτικών στα Εξάρχεια "ανέβασαν" αναρχικοί στην Indymedia.

Το βίντεο αφορά σε "επίθεση" που έγινε στις 26 Μαΐου πέρυσι, αλλά δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα. Σημειώνεται ότι η εικόνα είναι θολή, ώστε να μη φαίνονται τα πρόσωπα των αναρχικών, ενώ η μουσική υπόκρουση που συνοδεύει το βίντεο δεν αφήνει να ακουστούν πολλά από όσα απεικονίζονται σε αυτό. Διακρίνεται ωστόσο καθαρά η επίθεση ενάντια στην ομάδα διακινητών.

ADVERTISING

Στη σχετική ανακοίνωση που συνοδεύει το βίντεο αναφέρεται:

"Ενημέρωση για την εκδίωξη ναρκο-συμμορίας από τα Εξάρχεια

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια μια δυναμική κινητοποίηση ενάντια στις ναρκομαφίες και τους κρατικούς προστάτες τους. Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, επιχειρείται το τελευταίο διάστημα να ανασυσταθούν διάφορες πιάτσες είτε στην πλατεία Εξαρχείων είτε σε δρόμους γύρω από αυτήν που αποτελούν και μέρη που συχνάζει νεολαία.

Μια τέτοια συμμορία είχε εντοπιστεί να διακινεί ναρκωτικά γύρω από την πλατεία με κέντρο της την οδό Δερβενίων. Έτσι, στις 26/5 το βράδυ σύντροφοι και συντρόφισσες τους επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά, τους εξουδετέρωσαν - ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συντρόφων- και τους έκαναν με κάθε τρόπο σαφές πως δεν θα ανεχθούμε την παρασιτική παρουσία τους στην περιοχή και να μην διανοηθούν να συνεχίσουν το ναρκεμπόριο. Αφού οι ναρκέμποροι εισέπραξαν τα δέοντα και οι σύντροφοι βεβαιώθηκαν πως το μήνυμα ελήφθη, αποχώρησαν συντεταγμένα με συνθήματα κινούμενοι στους δρόμους των Εξαρχείων".

SHARE:

24Media Network