Βίντεο: Η στιγμή που διαμέρισμα ηλικιωμένων φλέγεται από σόμπα

Βίντεο: Η στιγμή που διαμέρισμα ηλικιωμένων φλέγεται από σόμπα

Τα θύματα της "κρίσης πετρελαίου" στην Ελλάδα του 2013. Από τύχη σώθηκαν ηλικιωμένοι σε διαμέρισμα στο Λουτράκι, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λόγω κακής ποιότητας σόμπας (Vid)

Σώο είναι ζευγάρι ηλικιωμένων που εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά του, στο Λουτράκι, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 13:00, προκλήθηκε φωτιά από θερμαντικό σώμα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αιγαίου στο κέντρο του Λουτρακίου, όπου διέμεναν οι δύο ηλικιωμένοι.

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και οι δύο ηλικιωμένοι εγκλωβίστηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Η πυροσβεστική υπηρεσία που έφτασε στο σημείο άρχισε την κατάσβεση, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση του δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, καθώς με καλαθοφόρο όχημα επενέβησαν και απομάκρυναν τους δύο ηλικιωμένους από το μπαλκόνι.

Η πυροσβεστική, λίγο αργότερα, έσβησε τη φωτιά, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ ενεργείται προανάκριση για τα αίτια που την προκάλεσαν.

Βίντεο: Η στιγμή που διαμέρισμα ηλικιωμένων φλέγεται από σόμπα

Πηγή: perahora.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

SHARE:

24Media Network