Βίντεο: Ιερέας διέκοψε τη βάφτιση επειδή το 3χρονο κοριτσάκι δεν ήθελε

Βίντεο: Ιερέας διέκοψε τη βάφτιση επειδή το 3χρονο κοριτσάκι δεν ήθελε

Άναυδοι έμειναν γονείς και παρευρισκόμενοι μόλις άκουσαν τον Έλληνα παπά να ρωτάει ένα κοριτσάκι εάν επιθυμούσε να βαφτιστεί και όταν εκείνο αρνήθηκε, τότε διέκοψε το μυστήριο (Vid)

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει βίντεο που αναρτήθηκε μόλις χθες στο διαδίκτυο -και ήδη έχει ξεπεράσει τις 32.000 επισκέψεις- που δείχνει έναν ιερέα να διακόπτει το μυστήριο της βάπτισης ενός τρίχρονου κοριτσιού όταν αυτό αρνείται πεισματικά να βαπτιστεί.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Youtube η χρήστης Σοφία Πασχάλη δεν αναφέρει πληροφορίες για τον τόπο ή το χρόνο όπου γυρίστηκε. Σε επικοινωνία που είχε το News247 με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών το περιστατικό δε συνέβη σε ναό της Πρωτεύουσας.

Στη διάρκεια της τελετής το παιδί εμφανίζεται εκνευρισμένο με την προοπτική της βάπτισής του γεγονός που κάνει τον παπά να το ρωτήσει ξανά και ξανά αν θέλει να βαπτιστεί. Όταν εκείνο αρνείται κατ' επανάληψη, ο ιερέας διακόπτει το μυστήριο υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να βαπτίσει κάποιον παρά τη θέλησή του.

Αν και οι γονείς της τρίχρονης  αντιδρούν στην απόφαση του ιερέα, εκείνος παραμένει ανένδοτος. Βγάζει το πετραχήλι του και αποχωρεί αφήνοντας τους παρευρισκόμενους στα κρύα... της κολυμπήθρας. Τελικά όπως μαθαίνουμε από τα σχόλια στο βίντεο το παιδί βαπτίστηκε από άλλον ιερέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΠΑΠΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ...

SHARE:

24Media Network