Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη

Ένα άτομο διακρίνεται να καταφτάνει στο σπίτι του και να τοποθετεί εκρηκτικό μηχανισμό στην πόρτα του, για να ακολουθήσει η έκρηξη.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για πλάνα που καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου, τα οποία βρίσκονται και στα χέρια των αρχών.

ADVERTISING

Στο βίντεο διακρίνεται ένα άτομο, με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, να φτάνει έξω από το σπίτι του Δ. Καμπουράκη και να τοποθετεί εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την πόρτα του. Αφού τον ενεργοποιεί, απομακρύνεται, για να ακολουθήσει η έκρηξη.

Το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:

Δ. Καμπουράκης: "Το ένα γκαζάκι δεν εξερράγη"

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε όσα εκτυλίχθηκαν έξω από την πόρτα του σπιτιού του: "Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο. Βγήκα έξω και είχε πάρει φωτιά η πόρτα. Ένα από τα γκαζάκια ήταν στο πλάι, δεν είχε σκάσει. Δύο πρέπει να έβαλαν. Ο κρότος ήταν φοβερός, ενώ στο σημείο μαζεύτηκαν και οι γείτονες από τη δύναμη. Σβήσαμε ό,τι μπορούσαμε. Αν δεν είχα αυτή την πόρτα, βαριάς ασφαλείας, θα είχε μπει η φωτιά μέσα στο σπίτι", ανέφερε ο Δ. Καμπουράκης, ο οποίος απέδωσε την επίθεση στους "κινδύνους του επαγγέλματος", ενώ συμπλήρωσε πως η επίθεση έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας:

"Έχω κάμερες στο σπίτι. Το έναν τον είδα. Ήρθε από πάνω περπατώντας, στήθηκε στο πλατύσκαλο με έναν σάκο, έβαλε φωτιά και έφυγε τρέχοντας. Ήταν μόνος του. Φορούσε μαύρο σκούφο, ιατρική μάσκα, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έκρηξη, ΣΚΑΙ, ΜΜΕ
SHARE:

24Media Network