Βίντεο ντοκουμέντο: Σπείρα είχε απαγάγει 16χρονο και λήστεψε την οικογένειά του

Βίντεο ντοκουμέντο: Σπείρα είχε απαγάγει 16χρονο και λήστεψε την οικογένειά του
Στιγμιότυπο από το βίντεο ντοκουμέντο Glomex

Ένα μέλος της σπείρας που τον προηγούμενο Μάιο είχε απαγάγει 16χρονο, είχε εισβάλει στο σπίτι του και είχε ληστέψει την οικογένειά του, συνέλαβαν οι αρχές.

Ένα μέλος της σπείρας που τον προηγούμενο Μάιο είχε απαγάγει 16χρονο, τρομοκρατώντας την οικογένειά του, συνελήφθη από την Αστυνομία την Πέμπτη.

Το περιστατικό είχε γίνει στη μέση του δρόμου στου Ζωγράφου, την ώρα που το 16χρονο παιδί γυρνούσε το βράδυ στο σπίτι του. Μέλη της συμμορίας τον σταμάτησαν, τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν μέσα στο πορτ-μπακάζ του αυτοκινήτου τους.

Έπειτα, τον οδήγησαν στο σπίτι του, εισέβαλαν στην οικία με τα κλειδιά που είχε ο 16χρονος πάνω του και ακινητοποίησαν την οικογένειά του, ενώ έφτασαν στο σημείο να μαχαιρώσουν τον πατέρα του και να χτυπήσουν τον 15χρονο αδελφό του.

Οι δράστες άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν μέσα στο σπίτι και έφυγαν.

Η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη ένα από τα μέλη της συμμορίας, έναν 28χρονο, ενώ κατάφερε να ταυτοποιήσει πέντε ακόμη μέλη της συμμορίας, τα οποία αναζητούνται.

Όπως προέκυψε, η συμμορία έχει κάνει τουλάχιστον άλλες 4 – 5 ληστείες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με θύματα ανηλίκους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα