Βίντεο: Ο ‘Ρουβίκωνας’ έκανε γυαλιά-καρφιά κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ

Βίντεο: Ο ‘Ρουβίκωνας’ έκανε γυαλιά-καρφιά κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ

Σε ανακοίνωσή της η αντεξουσιαστική ομάδα ανέφερε ότι το χτύπημα ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 22χρονου διανομέα φαγητού, την οποία χαρακτήρισε "εργατική δολοφονία"

Στο “στόχαστρο” της αντεξουσιαστικής ομάδας “Ρουβίκωνας” βρέθηκε την Πέμπτη καταστήματα γνωστής αλυσίδας καφέ που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αθηνών στο Αιγάλεω.

Τα μέλη της ομάδας εισέβαλαν από την κεντρική είσοδο του καταστήματος Mikel στο Αιγάλεω και τα έκαναν… γυαλιά-καρφιά.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1:

Όπως ανέφερε ο Ρουβίκωνας, η επίθεση στην εταιρεία έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 22χρονου διανομέα των Mikel, τον οποίο χαρακτήρισε ως “εργατική δολοφονία”.

Η ανακοίνωση των “Mikel”

“Σε συνέχεια της πρωινής επίθεσης που πραγματοποίησε η ομάδα ‘Ρουβίκωνας’ στα γραφεία μας στο Αιγάλεω, εισβάλλοντας από την κεντρική είσοδο του καταστήματός μας, θέλουμε να εκφράσουμε τη στήριξή μας στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, καθώς και τις ευχαριστίες μας προς τις αρμόδιες αρχές για την άμεση παρέμβασή τους. Η επίθεση ευτυχώς, είχε ως αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμό εργαζόμενου ή πελάτη” αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αλυσίδα καταστημάτων Mikel Coffee Company με αφορμή την επίθεση του “Ρουβίκωνα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα