Βίντεο: Συνδικαλιστές διαφορετικών παρατάξεων πιάστηκαν στα χέρια

Βίντεο: Συνδικαλιστές διαφορετικών παρατάξεων πιάστηκαν στα χέρια

Βαριές πολιτικές φρασεολογίες μεταξύ συνδικαλιστών στο νησί της Χίου. Πώς άναψαν τα αίματα. Δείτε το σχετικό βίντεο

Θλίψη και αποτροπιασμό για το συνδικαλιστικό κίνημα στη Χίο προκαλεί η εικόνα των όσων εκτυλίχθηκαν το πρωί στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η Πανδημοσιοϋπαλλική απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Για μία ακόμη φορά οι συνδικαλιστές του νησιού αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, αφού έβαλαν τα κομματικά οφέλη πάνω από τις ανάγκες της κοινωνίας, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών εργαζομένων που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό απεργιακό κάλεσμα.

Αιτία για τα όσα συνέβησαν αποτέλεσε ο καταγγελτικός λόγος του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Χίου και στέλεχος του ΚΚΕ Γ. Αμπαζή έναντι της ΓΣΕΕ για την απόφασή της να μη στηρίξει την απεργία της ΑΔΕΔΥ.

"Χθες μόλις την ώρα που η ΑΔΕΔΥ ετοίμαζε την απεργία, η ΓΣΕΕ συνεδρίαζε επί ώρες και οι ηγετικές δυνάμεις της ΓΣΕΕ, έθαψαν την απεργία", είπε ο Γ. Αμπαζής προκαλώντας την άμεση αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στη συγκέντρωση. Προς στιγμή επικράτησε το αδιαχώρητο με στελέχη του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ να έρχονται στα χέρια.

Ως φυσικό επακόλουθο ήταν για μία ακόμη φορά το συνδικαλιστικό κίνημα να χωριστεί στα δύο με το ΠΑΜΕ να πραγματοποιεί δική του πορεία και τους υπόλοιπους συγκεντρωμένους να παραμένουν στο πάρκο.

Πηγή: politischios.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια

SHARE:

24Media Network