Βοιωτία: 65χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Βοιωτία: 65χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ένας 65χρονος επιτέθηκε στην 87χρονη μητέρα του με μαχαίρι και την τραυμάτισε σοβαρά. Ο άντρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ένα απίστευτο οικογενειακό θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Βοιωτία, όπου ένας 65χρονος άνδρας μαχαίρωσε την 87χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, οι γείτονες για ακόμη φορά άκουσαν τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ σημείωσαν ότι ο 65χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν την 87χρονη γυναίκα μέσα στα αίματα με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη της και τον 65χρονο γιο της να μην έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

Η γυναίκα, παρόλο που έφερε τραύματα από μαχαίρι και σε άλλα μέρη του σώματός της, είχε τις αισθήσεις της και είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της ήταν εκείνος που της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο και κάλεσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει την ηλικιωμένη η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 65χρονος γιος της θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της μητέρας του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα