Βόλος: Στο αυτόφωρο για παραμέληση παιδιών άνεργη μητέρα

Φωτό αρχείου.
Φωτό αρχείου. SHUTTERSTOCK

Σκηνές τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου όταν, μετά από καταγγελία γειτόνων, αστυνομικοί οδήγησαν την 36χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά της στην παιδιατρική κλινική.

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία, με μια άνεργη μητέρα που κατηγορήθηκε ότι παραμελεί τα παιδιά της, διαδραματίζεται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Τρια υγιέστατα παιδάκια, φιλοξενούνται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην παιδιατρική, με την μητέρα τους να φέρεται υπεύθυνη για την παραμέλησή τους. Δυο διδυμάκια τριών ετών και ένα ακόμη μεγαλύτερο παιδάκι, ζουν σε ένα σπίτι χωρίς νερό και ρεύμα, ενώ υπάρχουν βράδια που μένουν μόνα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά τους, γιατί η 36χρονη μητέρα εργάζεται, κάποιες φορές, τη νύχτα.

Ο πατέρας βρίσκεται στη φυλακή και όπως γράφει το e-thessalia.gr, στο Νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές πραγματικής τραγωδίας.

Το μεσημέρι, η 36 χρονη μητέρα με τα παιδιά, συνοδεία αστυνομίας οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο. Προηγήθηκε καταγγελία γειτόνων για παραμέληση των μικρών παιδιών. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να προσαχθεί η μητέρα και τα παιδιά να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο για φιλοξενία. Τα παιδιά δεν ήθελαν να την αποχωριστούν και έκλαιγαν, όταν η μητέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα δίπλα στα παιδιά της. Περιποιημένα, υγιέστατα, χαρούμενα και πανέξυπνα, είναι οι λέξεις του νοσηλευτικού προσωπικού για τα τρια παιδάκια, με τη μητέρα να κλαίει ασταμάτητα και να μην τα αποχωρίζεται. Τα παιδιά την ζητούν κάθε λεπτό που απομακρύνεται από δίπλα τους για να μιλήσει με γιατρούς ή αστυνομικούς και η ίδια θέλει να επιστρέψει μαζί τους στο σπίτι.

Όλες τις νόμιμες διαδικασίες θα αναλάβει η κοινωνική υπηρεσία του Νοσοκομείου. Θα εξεταστεί το περιβάλλον της μητέρας και θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες έρευνας της υπόθεσης, με στόχο την προστασία των παιδιών.

Η μητέρα  ενδέχεται η μητέρα να παραπεμφθεί και για ψυχιατρική εξέταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νοσοκομεία
SHARE: