Τραγωδία στον Βόλο: Γιατρός πέθανε κατά την εφημερία του στο "Αχιλλοπούλειο"

"Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου
"Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου EUROKINISSI SPORTS

Ο 42χρονος αναισθησιολόγος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του χωρίς να έχει κλονισμένη υγεία ή να ταλαιπωρείται από κάποιο νόσημα.

Σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος ενός 42χρονου γιατρού στην διάρκεια εφημερίας του στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν

Χωρίς να έχει κλονισμένη υγεία ή να ταλαιπωρείται από κάποιο νόσημα, ο γιατρός που έκανε την ειδικότητά του ως αναισθησιολόγος στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου πήγε το πρωί στην δουλειά του και το μεσημέρι κλήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων για να εξετάσει ασθενή που χρειαζόταν διασωλήνωση. Ο 42χρονος γιατρός εξέτασε τον ασθενή και όταν κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί στη ΜΕΘ, επέστρεψε στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του νοσοκομείου.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 3.30 το απόγευμα νοσηλεύτρια που πήγε στο γραφείο του, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις προκειμένου να παραστεί σε νέο περιστατικό, τον βρήκε νεκρό.

Ο 42χρονος γιατρός ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά. Η καταγωγή του ήταν από τη Δράμα, διέμενε στην Νέα Ιωνία και σε λίγους μήνες θα ολοκλήρωνε την ειδικότητά του στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νοσοκομεία
SHARE:

24Media Network