Βόλος: Οικογενειακές κρίσεις που έφτασαν μέχρι τον Εισαγγελέα, λόγω κλιματιστικού

Κλιματιστικό
Κλιματιστικό ISTOCK

Δύο ιστορίες που καταδεικνύουν ότι το αυξανόμενο κόστος ζωής προκαλεί σοβαρές οικογενειακές κρίσεις που φτάνουν μέχρι τη δικαιοσύνη.

Οι απειλές στον οικογενειακό προγραμματισμό από τα υπέρογκα έξοδα, καταλήγουν σε μεγάλες οικογενειακές κρίσεις.

Η απόφαση μιας γυναίκας να θέσει σε λειτουργία το κλιματιστικό, το Σάββατο στον Βόλο, προκάλεσε την οργή του συζύγου της.

Σύμφωνα με το gegonota.news το ζευγάρι λογομάχησε άσχημα για το ενδεχόμενο επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού με αυξημένο λογαριασμό ρεύματος, στον οποίο δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά και κατέληξαν στο τμήμα . Τρια παιδιά, με τα έξοδα να “τρέχουν” και οι λογαριασμοί να “πνίγουν” το ζευγάρι, ηταν η αφορμή το κλιματιστικό για να ξεσπάσει “πόλεμος” και να διαταχθεί προκαταρκτική από την εισαγγελία.

Ο άντρας έπιασε την συζυγό του από τα χέρια και την τράνταζε. ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και απειλές, με αποτέλεσμα να φτάσουν στις καταγγελίες και τα δικαστήρια.

Την ίδια ημέρα, στο Νότιο Πήλιο, ένας πατέρας έκανε κεφαλοκλείδωμα στον 35 χρονο γιό του, με την ίδια αφορμή. Τόλμησε… να ανάψει το κλιματιστικό και “έγινε” σύρραξη.

Ο πατέρας οικονομικά αδύναμος να σηκώσει το βάρος των λογαριασμών, τα έβαλε με τον γιό του επειδή έκανε την κίνηση να πατήσει το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού. Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τοπικά Νέα, Βόλος
SHARE:

24Media Network