Βρέθηκε σορός άνδρα σε παραλία της Βόρειας Εύβοιας

Βρέθηκε σορός άνδρα σε παραλία της Βόρειας Εύβοιας
tvstar.gr

Ελικόπτερο του Λιμενικού εντόπισε τη σορό σε βραχώδη ακτή. Στο σημείο μεταβαίνει σκάφος του Λιμενικού για να ανασύρει την σορό ενώ έχει ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική, η οποία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου ζευγαριού που παρασύρθηκε το Σάββατο από τους ορμητικούς χείμαρρους στο Μαντούδι.

Αγωνία επικρατεί για τις έρευνες που παραμένουν σε εξέλιξη από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, το Λιμενικό και εθελοντές για τον εντοπισμό του 65χρονου άντρα και της 63χρονης συζύγου του που έπεσαν θύματα της περασμένης κακοκαιρίας στο Μαντούδι και όπως όλα δείχνουν παρασύρθηκαν από το ορμητικούς χείμαρρους και το ποτάμι στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή είχε βρεθεί μόνο το αυτοκίνητό τους, με εκείνους άφαντους έως και σήμερα.

Νωρίτερα, ελικόπτερο του Λιμενικού εντόπισε την σορό ενός άγνωστου άντρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σκαλωμένο σε βράχια, σε βραχώδη ακτή, στην θαλάσσια περιοχή της Βορειοανατολικής Εύβοιας, στην περιοχή Βλαχία, νοτίως του Μαντουδίου.

Άμεσα ενημερώθηκε σκάφος του Λιμενικού να πλεύσει στην περιοχή για τον εντοπισμό και την ανάσυρση της σορού, επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έχει ειδοποιηθεί σχετικά και η Πυροσβεστική υπό τον φόβο της πιθανότητας να πρόκειται για κάποιον από τους αγνοούμενους της κακοκαιρίας.

Η σορός ανασύρθηκε από άντρες του Λιμενικού. Συγγενείς του αγνοούμενου ζευγαριού δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν την σορό του άντρα, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται και έτσι θα ακολουθηθεί η διαδικασία της λήψης DNA για ταυτοποίηση, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα