Βρέθηκε το κάθισμα του πιλότου του αεροσκάφους στο Μεσολόγγι

Βρέθηκε το κάθισμα του πιλότου του αεροσκάφους στο Μεσολόγγι
Σκάφη του Λιμενικού και ψαρόβαρκες ερευνούν την θαλλάσια περιοχή στο Κρυονέρι Μεσολογγίου Eurokinissi

Είναι το μόνο ίχνος από τα συντρίμμια του μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους - Παρατείνεται η αγωνία για τον 47χρονο χειριστή.

Ξεκίνησαν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες πλωτών και εναέριων μέσων στην θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Μεσολογγίου, εκεί όπου το μεσημέρι της Τετάρτης κατέπεσε μονοκινητήριο διθέσιο αεροσκάφος.

Οι έρευνες των πρώτων ωρών απέβησαν άκαρπες και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το μόνο που έχει εντοπιστεί είναι ένα κάθισμα του αεροσκάφους, ενώ δεν υπάρχει κανένα ίχνος του 47χρονου πιλότου, γεγονός που παρατείνει την αγωνία συγγενών και φίλων που παρακολουθούν τις προσπάθειες των αρχών από κοντά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις προσπάθειες εντοπισμού δυσχεραίνουν τα θολά νερά, καθώς στο σημείο εκβάλλει ποταμός, που μετά τις πρόσφατες βροχές έχει μεταφέρει στη θάλασσα λάσπη και φερτά υλικά εμποδίζοντας την ορατότητα ακόμη και των ειδικά εκπαιδευμένων στελεχών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών του λιμενικού σώματος που έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Αυτή την ώρα την θαλάσσια περιοχή “σαρώνουν” έξι σκάφη του λιμενικού, και ένα αλιευτικό ενός από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα