Βροχερό το σκηνικό στη Β. Ελλάδα. Προβλήματα στη Χαλκιδική

Βροχερό το σκηνικό στη Β. Ελλάδα. Προβλήματα στη Χαλκιδική

Δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια σε περιοχές της Χαλκιδικής έχει δεχτεί η πυροσβεστική. Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί από τα αυτοκίνητά τους

Βροχερό είναι το σκηνικό την Κυριακή (07/09) στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Η βροχή και η συννεφιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει παρόμοιες «εικόνες» και τις επόμενες ημέρες.

Στη Θεσσαλονίκη από τα ξημερώματα βρέχει, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στην πόλη που για δεύτερη ημέρα ζει στους ρυθμούς της Διεθνούς Εκθέσεως. Εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος σημειώθηκαν αρκετά ατυχήματα στους δρόμους, με την τροχαία να συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αντίθετα, περίπου 30 κλήσεις για άντληση υδάτων από αυλές και σπίτια στην περιοχή της Νέας Ηράκλειας και της Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, που πλημμύρισαν εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, δέχτηκε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Σε τρεις περιπτώσεις απαιτήθηκε ο απεγκλωβισμός οδηγών από τα ΙΧ αυτοκίνητα τους τα οποία είχαν «κολλήσει» στα νερά, ενώ σε μια άλλη επενέβησαν οι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό οικογένειας από το σπίτι τους, που είχε πλημμυρίσει.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network