Βύρωνας: Καταγγελία για άνδρα που βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γατάκια

Βύρωνας: Καταγγελία για άνδρα που βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γατάκια
Πιτ μπουλ (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία ότι άντρας στην περιοχή του Βύρωνα βάζει τον σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ, να επιτίθεται σε γάτες και να τις σκοτώνει.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελλόμενη δράση ενός άνδρα που φέρεται να βάζει τον σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ, να σκοτώνει γατάκια στις περιοχές της Καισαριανής και του Βύρωνα και μετά τα πετάει στα σκουπίδια.

«Αυτός χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες, να τις κυνηγάει και να τις πιάνει. Τον εκπαιδεύει πάνω σε αυτό» υποστήριξε στο MEGA μάρτυρας που κατήγγειλε το περιστατικό.

«Έχει ένα περιλαίμιο το σκυλί. Από εκεί περνάει ένα διπλό σκοινί το οποίο είναι ελεύθερο και κρατάει τις δύο άκρες στο ένα χέρι και είναι απλώς περασμένο μέσα από το περιλαίμιο. Όταν πλησιάζει τις γάτες, αγριεύει τον σκύλο, αφήνει τη μία άκρη από το χέρι του, οπότε ο σκύλος είναι ελεύθερος» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως καταγγέλλεται, ο άνδρας φαίνεται να έχει εκπαιδεύσει τον σκύλο του να σκοτώνει τις γάτες που συναντά στον δρόμο. Τελευταία, το σημείο δράσης του είναι ο Βύρωνας.

«Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά-σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει» συμπλήρωσε ο άνδρας που κατήγγειλε το περιστατικό.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή, ο σκύλος του φέρεται να κατασπάραξε μία γάτα μέσα σε πάρκο, ενώ δίπλα ακριβώς γινόταν παιδικό πάρτι.

«Ήταν καμία τριανταριά με σαράντα άτομα μέσα (στο πάρκο) και το έκανε μπροστά τους, μιλάμε για δέκα μέτρα. Δηλαδή θα μπορούσε να έχει χτυπήσει παιδάκι το σκυλί. Υπάρχει πια πέραν πάσης αμφισβητήσεως και αμφιβολίας ταυτοποίηση του ατόμου το οποίο έχει προβεί σε επανειλημμένες δεκάδες επιθέσεις, πολλές εξ αυτών έχουν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία των ζώων».

Οι επιθέσεις έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, με τη γάτα που θανάτωσε ο σκύλος του την τελευταία φορά να έχει σταλθεί για νεκροψία.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα