Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων: Ουρές σε διόδια – Πολύ αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων: Ουρές σε διόδια – Πολύ αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς
Ουρές στα διόδια Eurokinissi

Επιστρέφουν μαζικά οι εκδρομείς του τριημέρου, μετά την μεγάλη έξοδο που σημειώθηκε με σύμμαχο τον καλό καιρό. Αυξημένη κίνηση σε δρόμους και λιμάνια. Γεμάτα επιστρέφουν και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας στα αστικά κέντρα, για την οποία θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή καθώς καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια. Μεγάλη πληρότητα παρατηρείται σε πλοία και λεωφορεία.

Η επιστροφή των εκδρομέων ξεκίνησε ήδη από νωρίς το απόγευμα. Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Αθηνών – Λαμίας και και την Αθηνών – Κορίνθου.

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών – Κορίνθου.

Σημαντικά προβλήματα καταγράφονται σε πολλούς σταθμούς διοδίων στα μεγάλα οδικά δίκτυα, όπου σχηματίζονται μεγάλες ουρές.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στο ύψος της Θήβας, στα Οινόφυτα και στην Μαλακάσα μέχρι τα διόδια Αφιδνών, όπου και εκεί οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας όπου τα πλοία επιστρέφουν γεμάτα, ενώ αντίστοιχη είναι και η εικόνα στους σταθμούς των ΚΤΕΛ. Αντίστοιχη κινητικότητα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου έχουν προγραμματιστεί πολλές πτήσεις εσωτερικού.

Σημειώνεται τέλος ότι η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων και τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων με ομαλούς ρυθμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα