Ξεσπά κάτοικος από το Μεγάλο Εϋδριο: “Οι κυβερνώντες δεν έφτιαξαν τίποτα, ο Αγοραστός μας άφησε στο έλεος του Θεού”

Ξεσπά κάτοικος από το Μεγάλο Εϋδριο: “Οι κυβερνώντες δεν έφτιαξαν τίποτα, ο Αγοραστός μας άφησε στο έλεος του Θεού”
glomex/ΣΚΑΙ

Αγανακτισμένος κάτοικος του χωριού Μεγάλο Εϋδριο που έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία, εκτοξεύει βολές κατά κυβέρνησης και Περιφέρειας. "Δεν έφτιαξαν τίποτα, άνοιξαν τα ποτάμια, δεν έκαναν καθαρισμούς".

Οργή κατακλύζει τους κατοίκους των περιοχών που θάφτηκαν κάτω από το νερό και τη λάσπη, καθώς, οι καταγγελίες για παντελή απουσία των αρχών διαδέχονται η μία την άλλη.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του κ. Χρήστου Θεοδωρόπουλου, από το Μεγάλο Εϋδριο που εξαπολύει επίθεση κατά των κυβερνώντων και της Περιφερειακής αρχής για την απουσία τους τόσο στην δημιουργία έργων υποδομής στην περιοχή, όσο και κατά την ώρα της κρίσης.

«Το χωριό μου καταπατήθηκε για δεύτερη φορά. Το 20 πατήθηκε, 18 Σεπτεμβρίου πλημμύρα, έπαθαν ζημιές, τώρα ήταν το τελειωτικό. Πάλι, μετά από τρία χρόνια. Οι κυβερνώντες, καμία σημασία, δεν έφτιαξαν τίποτα, δεν άνοιξαν τα ποτάμια, δεν έκαναν καθαρισμούς, τίποτα. Θα έρθει ο κ. Αγοραστός, θα ζητήσει ψήφο πάλι, τον έχουμε στηρίξει και μας άφησε στο έλεος του Θεού να πνιγούν όλα τα χωριά. Εδώ από χθες που σταμάτησε το νερό δεν πέρασε κανείς να πει γι’ αυτόν τον κόσμο τι γίνεται, να ‘ρθουν να καθαρίσουν, κάτι να κάνουν» αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η βρώμα, η λάσπη, πέθαναν στα άλλα τα χωριά από το κουνούπι. Εδώ τι θα γίνει; Οι χζημιές είναι ανυπολόγιστες, 100%, όλος ο κόσμος. Σε σπίτια, χωράφια, αποθήκες, μηχανήματα, ζώα, όλα καταστράφηκαν. Τρακτέρ, αυτοκίνητα, αυλές, δεν έμεινε τίποτα. Στο Μεγάλο Εϋδριο είμαστε όλοι εντάξει» περιγράφει στη συνέχεια.

«Εγώ ντρέπομαι το 2023 να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το ’50 δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Θα ρθουν ο Αγοραστός εδώ και οι βουλευτές με τις γραβάτες, θα πάρουν τα @@@… Λαμόγια» λέει στη συνέχεια αγανακτισμένος ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα