Ξυλοδαρμός Κωνσταντινέα: Οι λεπτομέρειες της επίθεσης και η ατάκα του πρωθυπουργού

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας
Ο Πέτρος Κωνσταντινέας EUROKINISSI

Πόσοι επιτέθηκαν αρχικά στον Πέτρο Κωνσταντινέα, γιατί φώναξαν... ενισχύσεις, τι είπε ο Πρωθυπουργός στον Μεσσήνιο βουλευτή στο τηλέφωνο και σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο πρώην ρέφερι.

Πολύ καλύτερα στην υγεία του είναι πλέον ο Πέτρος Κωνσταντινέας μετά την επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα από ακραία στοιχεία έξω από το γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ "αποκόμισε" πρόβλημα στον αυχένα (για το οποίο φορά προστατευτικό κολάρο) και ένα εσωτερικό αιμάτωμα στο δεξί μάτι. Θεωρεί όμως ότι τα πράγματα γι'αυτόν θα θα μπορούσαν να είναι σαφώς χειρότερα αν δεν έκανε γρήγορα την επέμβασή της η αστυνομία.

ADVERTISING

Αρχικά στον Μεσσήνιο βουλευτή (και πρώην διαιτητή) επιτέθηκαν πέντε άτομα τα οποία μετά τις υβριστικές αναφορές (με περιεχόμενο που είχε να κάνει κυρίως με την Μακεδονία) προσπάθησαν να τον χτυπήσουν. Ο Κωνσταντινέας αμύνθηκε, οι πέντε φώναξαν συντρόφους τους και κάπως έτσι ο συνολικός αριθμός των δραστών έφτασε περίπου τους 30.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών βιντεοσκοπούσε τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο του πέταξε τα χέρια ο Κωνσταντινέας πριν πέσει στο έδαφος από τη μαζική επίθεση. Οι μαυροφορεμένοι έκτοτε τον χτυπούσαν σχεδόν παντού μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Στο νοσοκομείο ο Κωνσταντινέας κατέθεσε ότι έγινε στους αστυνομικούς που έσπευσαν για την πρώτη μαρτυρία.

Η ατάκα του Τσίπρα

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο βουλευτής δέχθηκε το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο Πρωθυπουργός θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την επίθεση και εξέφρασε τη συμπαράστασή του. "Είσαι αληθινός και ενοχλείς με τη δράση σου, γι' αυτό συνέβη ο,τι συνέβη" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στον Κωνσταντινέα.

Η ομάδα της Καλαμάτας τέλος καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στον πρώην διαιτητή από σύνδεσμο ο οποίος, σημειωτέον, δεν έχει αναγνωριστεί ποτέ επίσημα από το σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον τέσσερις από τους οκτώ συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Πολλούς από αυτούς δε το θύμα τους γνώριζε φυσιογνωμικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξυλοδαρμός Κωνσταντινέα: Οκτώ οι συλλήψεις

SHARE:

24Media Network