Αγρια επίθεση με καδρόνια στον Κωνσταντινέα – Φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία

Αγρια επίθεση με καδρόνια στον Κωνσταντινέα – Φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία
Πέτρος Κωνσταντινέας Eurokinissi

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Καλαμάτα από ακραία στοιχεία. Τι δήλωσε ο ίδιος στο News 24/7.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε την Κυριακή το απόγευμα στην Καλαμάτα ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην διεθνής διαιτητής) επισκέφθηκε το γήπεδο του Μεσσηνιακού για τοπικό ματς όταν άγνωστοι που φορούσαν μαύρα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο το σώμα με καδρόνια!

Κατά τη διάρκεια της χειροδικίας, οι δράστες φώναζαν “πουλήσατε τη Μακεδονία π..ηδες” γεγονός που κάνει τον βουλευτή να πιστεύει ότι έπεσε θύμα επίθεσης ακροδεξιών στοιχείων.

Στο τηλέφωνο η φωνή του Πέτρου Κωνσταντινέα μόλις που έβγαινε: “¨Ηταν ακραίοι, φορούσαν μαύρα και φώναζαν για τη Μακεδονία. Με χτύπησαν παντού, είμαι στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες” τόνισε στο news247 o Καλαματιανός βουλευτής.

Ο Κωνσταντινέας υποβάλλεται σε αναλυτικό ιατρικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Πέτρου Κωνστνατινέα, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Οργίλη αντίδραση Μαξίμου

Αμεση ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ

“Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς. Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους” ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του τόνισε: “Η φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα έχει ως στόχο της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Όσοι σπέρνουν το δηλητήριο του εθνικισμού πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, η φασιστική βία πρέπει να καταδικαστεί έμπρακτα από όλους. Οι δυνάμεις που ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους”.

Καταδικάζει η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας. Tέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία.

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με tweet που έκανε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα