Ξυλοκόπησε υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ που πήγε να του κόψει το ρεύμα

Ξυλοκόπησε υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ που πήγε να του κόψει το ρεύμα

Επίθεση εναντίον τεχνικού του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο. Ο 50χρονος δράστης διέφυγε και αναζητείται. Τι καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ

Είχε χρέη προς την ΔΕΗ και δόθηκε εντολή σε δύο υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ να του κόψουν το ρεύμα. Ο λόγος για έναν 50χρονο στην Ερμούπολη της Σύρου, ο οποίος όταν είδε χθες το πρωί τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ να του κόβουν το ρεύμα στο σπίτι, κατέβηκε και διαπληκτίστηκε μαζί τους, αρχίζοντας να τους βρίζει.

Τα λόγια σύντομα αντικαταστάθηκε από… έργα και ο 50χρονος άρχισε να γρονθοκοπεί τον έναν από τους δύο τεχνικούς, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο δράστης διέφυγε από το σημείο προφανώς για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του Αυτοφώρου και έως αυτή την ώρα αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές του νησιού.

H ΓΕΝΟΠ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του θύτη και τη λήψη μέτρων

«Ο ξυλοδαρμός του συναδέλφου στη Σύρο είναι ένα γεγονός που προβληματίζει έντονα τους εργαζόμενους στο ΔΕΔΔΗΕ και συνολικά στον Όμιλο ΔΕΗ οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε όλη την επικράτεια και πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών, πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν» υποστηρίζει η ΓΕΝΟΠ.

Η Ομοσπονδία χαιρετίζει επίσης την άμεση αντίδραση του Διευθυντή της περιοχής ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγριος ξυλοδαρμός φοροελεγκτή στην Πάτμο

SHARE:

24Media Network