Υπάλληλος της Βουλής και υποψήφιος της Χ.Α ανάμεσα στους χούλιγκαν στο Μετς

Υπάλληλος της Βουλής και υποψήφιος της Χ.Α ανάμεσα στους χούλιγκαν στο Μετς

Ο 37χρονος φαίνεται πως ανήκει στο στενό περιβάλλον του Ν.Μιχαλολιάκου, στο πλευρό του οποίου έχει εμφανιστεί αρκετές φορές

Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή και μέλος της Χρυσής Αυγής κοντά στον Νίκο Μιχαλολιάκο, είναι ένας απ’ τους εννιά συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Μετς, το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για έναν 37χρονο, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στην ομάδα των χούλιγκαν που επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά τον αγώνα βόλεϊ με τον Εθνικό Πειραιώς στο κλειστό γήπεδο του Μετς. Ο 37χρονος έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σε αρκετές φωτογραφίες εμφανίζεται να συνοδεύει τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Είναι επίσης μέλος του συνδέσμου Ολυμπιακού στο Παγκράτι.

Ο 37χρονος κατηγορείται για τα επεισόδια αλλά και για επίθεση σε βάρος αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τον οποίο έριξε κάτω μαζί με τη μοτοσικλέτα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Μεταξύ των εννιά συλληφθέντων είναι και ένας 34χρονος που είχε συλληφθεί και ταυτοποιηθεί ως ένας απ’ τους δράστες της επίθεσης στα γραφεία του «Έθνους» και της 24Media στις 22 Οκτωβρίου.

Οι δυο τους φέρονται να είχαν πολύ ενεργό ρόλο στα προχθεσινά επεισόδια στο Μετς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα