Υπό κατάληψη τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Υπό κατάληψη τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Υπό κατάληψη βρίσκονται αυτή την ώρα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ επί της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη (pics)

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν, αυτή την ώρα, άτομα του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου "Σχολείο", διαμαρτυρόμενα για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ, στις 16 Απριλίου.

Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ στο κτήριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ στο κτήριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ακόμη αναφέρεται πως η ίδια ομάδα είχε διαμαρτυρηθεί με την ανάρτηση πανό στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ προχώρησαν σε παρέμβαση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου εκθέτοντας τις δράσεις του "Σχολείου" και το αίτημά τους να επανασυνδεθεί το ρεύμα.

Οι συγκεντρωθέντες έχουν αναρτήσει και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πανό, ενώ ζητούν την ικανοποίηση του αιτήματός τους, για επανασύνδεση του ρεύματος.

Υπό κατάληψη τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα η ανακοίνωσή τους αναφέρει: "Όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση του ΕΚΧ Σχολείο, δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε επανασύνδεση του ρεύματος στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, εφόσον δεν προβούν σε άμεση επανασύνδεση οι αντίστοιχοι φορείς. Δεδομένης της επικινδυνότητας και της υψηλής εξειδίκευσης που απαιτεί μια τέτοια προσπάθεια, καθιστούμε σαφείς τις ευθύνες της εκκλησίας, του δήμου, της ΔΕΗ και της κυβέρνησης, στη διόλου απίθανη περίπτωση να σκοτωθεί κάποιος: ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί είστε ΕΣΕΙΣ!"

(Πηγή: Seleo.gr)

SHARE: