Υπό κατάληψη τα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ

Λιμενργάτες σε συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργελιο Οικονομικών, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014. Η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών Ελλάδας και οι ενώσεις λιμενεργατών πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία ζητώντας να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες εκποίησης των ΟΛΠ και ΟΛΘ. Στις 11 Νοεμβρίου στη γενική συνέλευση του ΟΛΠ αναμένεται να επικυρωθεί ο λεγόμενος φιλικός διακανονισμός μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά και της COSCO.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Λιμενργάτες σε συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργελιο Οικονομικών, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014. Η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών Ελλάδας και οι ενώσεις λιμενεργατών πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία ζητώντας να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες εκποίησης των ΟΛΠ και ΟΛΘ. Στις 11 Νοεμβρίου στη γενική συνέλευση του ΟΛΠ αναμένεται να επικυρωθεί ο λεγόμενος φιλικός διακανονισμός μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά και της COSCO. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Εργαζόμενοι του ΟΛΠ οργανισμού προχώρησαν τα μεσάνυχτα σε κατάληψη των κεντρικών γραφείων του οργανισμού, ζητώντας γραπτές εξασφαλίσεις για τις εργασιακές σχέσεις

Σε κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, προχώρησαν από χθες τα μεσάνυχτα οι εργαζόμενοι του οργανισμού, που συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις για 22η ημέρα, ζητώντας γραπτές εξασφαλίσεις για τις εργασιακές τους σχέσεις.

Λόγω της κατάληψης, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας οι κυριότερες υπηρεσίες του οργανισμού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στις συναλλαγές εκπροσώπων εταιρειών με στελέχη της εισηγμένης εταιρείας στο χρηματιστήριο.

Σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, θα καταπλεύσουν 4 κρουαζιερόπλοια με 5000 επιβάτες. Από την άφιξη των επιβατών δεν πρόκειται να δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς οι περισσότεροι από τους ξένους επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν με πούλμαν αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα 48ωρη απεργία σε ΟΛΠ και ΟΛΘ

Απεργία διαρκείας των εργαζομένων στα λιμάνια

SHARE:

24Media Network