Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο, οριοθετήθηκε στην Εύβοια-Καλύτερη εικόνα στην Κεφαλονιά

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο, οριοθετήθηκε στην Εύβοια-Καλύτερη εικόνα στην Κεφαλονιά
Φωτιά (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που φτάνουν από την Πυροσβεστική-Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Ασπρόπυργο, στην Εύβοια οριοθετήθηκε το πύρινο μέτωπο και στην Κεφαλονιά είναι πολύ καλύτερη η εικόνα μετά και την ενίσχυση των δυνάμεων από αέρος

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση μεταξύ του Προαστιακού και του καναλιού του Μόρνου, στον Ασπρόπυργο.

Στην Εύβοια, στην φωτιά που ξέσπασε μεταξύ των χωριών Πλατάνια και Αγριλίτσα, του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας, επίσης η άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν έντονοι άνεμοι βοήθησαν στο να μπορέσουν σύντομα οι δυνάμεις να την οριοθετήσουν. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις και επιχειρούν μέχρι να θέσουν την φωτιά υπό μερικό έλεγχο.

Καλύτερη είναι η εικόνα που εμφανίζει πλέον και το πύρινο μέτωπο σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Προκοπάτα στην Κεφαλονιά.

Στο σημείο, κατόπιν των ενισχύσεων που κατέφτασαν στην περιοχή, επιχειρούν συνολικά πλέον 26 πυροσβέστες (19 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρου τμήματος), ένα αεροσκάφος Canadair, δύο αεροσκάφη PZL και ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα