Υπόθεση Κοεμτζή: Τι αποκαλύπτει κολλητή της φοιτήτριας που έπεσε από τον 9ο όροφο

Υπόθεση Κοεμτζή: Τι αποκαλύπτει κολλητή της φοιτήτριας που έπεσε από τον 9ο όροφο

Η φίλη της Λίνας, με την οποία δούλευαν μαζί και την έζησε τις 8 τελευταίες της ώρες, μίλησε για τη σχέση της φοιτήτριας με το αγόρι της, για τον φωτογράφο, αλλά και για το τι πιστεύει η ίδια πως την οδήγησε να πέσει από τον 9ο όροφο.

Η κολλητή της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μίλησε αποκλειστικά στην ομάδα της Ζήνας Κουτσέλη. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως τη Δευτέρα ασκήθηκαν διώξεις σε δύο ακόμη υπόπτους από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών, μετά τις απειλές της μητέρας της πως θα έπεφτε από την ταράτσα της Εισαγγελίας αν δεν προχωρούσε η έρευνα.

Η εν λόγω κοπέλα δούλευε μαζί με τη Λίνα και την έζησε τις τελευταίες 8 ώρες της ζωή της, καθώς το τραγικό περιστατικό του θανάτου της συνέβη λίγες ώρες μετά, όταν η Λίνα σχόλασε από τη δουλειά και πήγε στην εστία όπου διέμενε. Όπως δήλωσε η κολλητή της, η οποία έχει ήδη δώσει κατάθεση, η Λίνα ήταν ένα άτομο ευδιάθετο, χαρούμενο, με πολλή όρεξη για δουλειά, δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, η φίλη της Λίνας, η οποία δήλωσε πως γνώριζε για τους εκβιασμούς και τα απειλητικά μηνύματα που της έστελναν τον τελευταίο καιρό, μίλησε για το τελευταίο βράδυ που δούλευαν μαζί και ανέφερε πως δεν θα προέβλεπε με τίποτα αυτό που συνέβη, γιατί ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη εκείνη τη μέρα, πολύ χαρούμενη και πολύ χαλαρή. Δεν είχε προσέξει τίποτα περίεργο ή ανησυχητικό.

Η κοπέλα αναφέρθηκε και στη σχέση της Λίνας με το αγόρι της, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει αν ο σύντροφος της Λίνας γνώριζε για τους εκβιασμούς. Είπε χαρακτηριστικά: “Είχαν σοβαρές βλέψεις, τον αγαπούσε πολύ και εκείνος το ίδιο. Ήταν λίγο πιο παραδοσιακός και ζηλιάρης. Δεν πιστεύω να γνώριζε για τους εκβιασμούς, η Λίνα το έκρυβε, απ’ όσο ξέρω, γιατί θα την χώριζε. Αυτό πιστεύω ότι έγινε στο τέλος, ότι το έμαθε, τη χώρισε και γι’ αυτό η Λίνα έκανε ό,τι έκανε”.

Σχετικά με τον σύντροφο της Λίνας, η κοπέλα είπε πως όταν πρωτογνωρίστηκαν, ενδιαφέρον είχαν δείξει και η Λίνα και η κοπέλα του 9ου ορόφου, ωστόσο, κατέληξε με τη Λίνα.. Πρόσθεσε: “Με τις κοπέλες από τον 9ο η Λίνα έκανε πολλή παρέα, ήταν οι πιο κοντινές της φίλες, με αυτές έβγαινε όσο έβγαινε, γιατί τις περισσότερες ώρες ήταν με το αγόρι της. Μάλωναν συχνά σαν 14χρονα, δεν ξέρω αν ήξερε για τις φωτογραφίες”.

Για τους εκβιασμούς, η κοπέλα ανέφερε πως η Λίνα της είχε διαβάσει κάποια μηνύματα που της έστελναν συγχωριανοί της, οι οποίοι την εκβίαζαν πως αν δεν τους έστελνε κι άλλες, θα δημοσίευαν αυτές που είχαν ήδη ή ότι θα το πουν στους γονείς της. Επίσης, δήλωσε πως πιστεύει ότι η Λίνα έπεσε θύμα του φωτογράφου, ο οποίος την τράβηξε φωτογραφίες και μετά τις δημοσίευσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα