Υπόθεση Λαγούδη: Νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης

Υπόθεση Λαγούδη: Νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης
Το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που εντοπίστηκε απανθρακωμένο με την ίδια να έχει χάσει τη ζωή της στο εσωτερικό του

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη,μετά και την πραγματογνωμοσύνη που έγινε στο αυτοκίνητό που μεταφέρθηκε σήμερα από το Αγρίνιο, όπου βρισκόταν, στην Αθήνα.

Θα ζητηθεί βοήθεια γενετιστή για εντοπισμό βιολογικού υλικού

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής ανέφερε ότι από εδώ και πέρα οι αρμόδιοι μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητο «φύλλο και φτερό». Όπως ανακοίνωσε, θα ζητήσουν τη βοήθεια γενετιστή, για να γίνει προσπάθεια εντοπισμού περαιτέρω αποτυπωμάτων βιολογικού υλικού και DNA. Τέτοια στοιχεία ενδεχομένως θα συμβάλουν στην ταυτοποίηση των πιθανών ενόχων.

«Οι έρευνες δεν σταματούν ούτε από εμάς, ούτε από την Εισαγγελία Αγρινίου και δεν θα σταματήσουμε αν δεν φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα που θα λέει ποιες ήταν οι συνθήκες θανάτου, ποιοι είναι οι ένοχοι κι ότι πρέπει να τιμωρηθούν», τόνισε.

«Πρόκειται για δόλια εγκληματική ενέργεια» λέει ο δικαστικός πραγματογνώμονας

Στο σημείο μαζί με τον κ. Ταουξή βρέθηκε και ο κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης, δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, οποίος σε δήλωση του ανάφερε πως και στις δυο έκθεσεις που έχει συντάξει, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για δόλια εγκληματική ενέργεια.

Ο κ. Γκουρμπάτσης αναφέρθηκε στο κομποσκοίνι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο κάθισμα του συνοδηγού, σημειώνοντας ότι από τις έρευνες έχει αποδειχθεί ότι δεν ήταν της Ειρήνης Λαγούδη καθώς αυτό που έφερε η ίδια στη ζωή της βρέθηκε στο χέρι της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα