Υπόθεση Μπεν: Στην Κω Άγγλοι επιθεωρητές. Αμοιβή για σημαντικές πληροφορίες

Υπόθεση Μπεν: Στην Κω Άγγλοι επιθεωρητές. Αμοιβή για σημαντικές πληροφορίες

Έκκληση στους κατοίκους του νησιού κάνει η αγγλική αστυνομία σε μία ακόμη προσπάθεια να διαλευκανθεί η υπόθεση. 12.500 ευρώ προσφέρει οργάνωση σε οποιονδήποτε βοηθήσει ουσιαστικά

Στην Κω θα βρίσκονται από την Κυριακή και για 2 εβδομάδες, επιθεωρητές για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία 21 μηνών.

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης θα δώσουν και συνέντευξη στα ΜΜΕ του νησιού, σαν μέρος της συνεχούς έρευνας για την εύρεση του Μπεν, γι’ αυτό και δύο Άγγλοι ντετέκτιβ και ένας Άγγλος αστυνομικός ελληνικής καταγωγής θα είναι στην διάθεση των δημοσιογράφων έξω από το αγρόκτημα από το οποίο εξαφανίστηκε το μικρό παιδί.

Η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ έχει λάβει επιχορήγηση από την αγγλική κυβέρνηση για την εξερεύνηση κάθε γραμμής έρευνας για τον εντοπισμό του Μπεν. Γι αυτό το σκοπό θα κάνουν μια έκκληση απευθείας στους κατοίκους της Κω για να παρουσιάσουν οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν έχουν.

Η αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers, προσφέρει αμοιβή 12.500 ευρώ σε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του Μπεν.

Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση όλων για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με Άγγλους αστυνομικούς στα ελληνικά ή αγγλικά  με διακριτικότητα.  Οι αριθμοί είναι: 6951040208 ( Ελληνικά/Αγγλικά), 6951040217 (Ελληνικά/Αγγλικά),6951040226 (Αγγλικά).

Εναλλακτικά,   μπορούν να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγγλική ομάδα έρευνας στο [email protected].

Κατά την παραμονή τους στην Κω, οι αστυνομικοί θα επισκεφτούν κατοίκους, θα μοιράσουν και θα τοιχοκολλήσουν φυλλάδια σε πολυσύχναστα μέρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα