Υπόθεση βιασμού 11χρονης: Τον Ιανουάριο η δίκη για τον προπονητή ιστιοπλοΐας

Υπόθεση βιασμού 11χρονης: Τον Ιανουάριο η δίκη για τον προπονητή ιστιοπλοΐας
Ο προπονητής της 21χρονης, σήμερα, αθλήτριας ιστιοπλοΐας, ο οποίος -όπως καταγγέλθηκε- είχε την κακοποιήσει σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 11 ετών @2021 Βασίλης Ρεμπάπης/Eurokinissi

Ο 39χρονος σήμερα προπονητής, απολογούμενος στο στάδιο της ανάκρισης, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το 11χρονο κορίτσι συναίνεσε.

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει ο προπονητής της ιστιοπλοϊας, ο οποίος κρατείται προσωρινά κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

Η υπόθεση που έγινε γνωστή μετά την καταγγελία που έκανε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, φτάνει στο ακροατήριο στις 12 Ιανουαρίου 2022. Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος σήμερα προπονητής, απολογούμενος στο στάδιο της ανάκρισης, αρνήθηκε κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το 11χρονο κορίτσι συναίνεσε.

«Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. 

Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της» ανέφερε ο εισαγγελικός λειτουργός στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο τελικά αποφάσισε με βούλευμα την παραπομπή του προπονητή σε δίκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα