Ζάκυνθος: 17 τουρίστες καταγγέλλουν ότι δηλητηριάστηκαν από ποτά

17 τουρίστες καταγγέλλουν ότι δηλητηριάστηκαν από ποτά

Η παρέα των νεαρών Βρετανών, που έκανε διακοπές στον Λαγανά, υποστηρίζει ότι δηλητηριάστηκε κατά την βραδινή της έξοδο, τονίζοντας ότι ήπιε μόλις τρία ποτά ο καθένας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων στη Βρετανία μπήκε η Ζάκυνθος, μετά τις καταγγελίες νεαρών, οι οποίοι έκαναν τις διακοπές τους στο όμορφο νησί του Ιονίου.

Ο λόγος για μια καταγγελία τουριστών που υπέστησαν δηλητηρίαση από ποτά – μπόμπες όπως υποστηρίζουν. Σύμφωνα με τα όσα γράφουν η Sun και η Daily Mail, που φιλοξενούν δηλώσεις και φωτογραφίες τους, πρόκειται για παρέα 17 ατόμων ηλικίας 17 με 18 ετών, που πήγαν στη Ζάκυνθο για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.

Τα παιδιά κατανάλωσαν ποτά και ύστερα από λίγες ώρες κατέληξαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Όλοι τους εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι δηλητηριάστηκαν από τα ποτά που ήπιαν και μπήκε σε κίνδυνο η ζωή τους. Τα αγόρια βρίσκονταν στο Λαγανά και μόλις το δεύτερο βράδυ τους εκεί παρουσίασαν όλοι συμπτώματα δηλητηρίασης και πήγαν στο νοσοκομείο.

Όπως λένε, είχαν πιει μόλις τρία ποτά ο καθένας όλη τη νύχτα. Ο ρεσεψιονίστας, κάλεσε δύο ασθενοφόρα που τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο γιατρός τους είπε ότι ήταν πολύ τυχεροί που απέφυγαν τα χειρότερα.

Οι βρετανικές εφημερίδες επισημαίνουν ότι η περιοχή του Λαγανά είναι κακόφημη, τα προβλήματα στα μπαρ αλλεπάλληλα και τα εγκλήματα διαχρονικά.

Πηγή: 

Imerazante.gr

ADVERTISING

SHARE: