Μενίδι: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένο με κουβέρτα

Μενίδι: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένο με κουβέρτα
Περιπολικό αστυνομίας ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Το πτώμα αγνώστων στοιχείων και φύλου ακόμα, υπολογίζεται πως ήταν εκεί παρατημένο τουλάχιστον έναν μήνα-Το είδε τυχαία ένας περαστικός και κάλεσε την Αστυνομία.

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε ένας περαστικός από την συμβολή των οδών Βαρδουσίων και Λουντέμη, όπου αντιλήφθηκε πλησίον ενός ρέματος, το πτώμα ενός ανθρώπου τυλιγμένο σε κουβέρτα και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών. Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί είναι πως πιθανόν το πτώμα αγνώστων στοιχείων, ακόμη και φύλου στην παρούσα φάση λόγω της σήψης, είναι εκεί παρατημένο τουλάχιστον έναν μήνα.

Λόγω της κατάστασης της σορού είναι αδύνατον να διαπιστωθούν μακροσκοπικά τυχόν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειες, γι’ αυτό θα περιμένουν οι Αρχές το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, τόσο για την εξακρίβωση του φύλου όσο και για το αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ θα ληφθεί και DNA για ταυτοποίηση με πιθανά εξαφανισμένα πρόσωπα.

Αν και οι αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό αναμένουν πρώτα τα πορίσματα των ειδικών, κοντά στα ρέματα ή μέσα σε αυτά αφήνουν συνήθως οι έμποροι τους τοξικομανείς που πεθαίνουν από χρήση μέσα στους καταυλισμούς των Ρομά, για να μην μπλέξουν με τις Αρχές και αυτό είναι ένα σενάριο που λαμβάνεται υπόψη, εκτός και αν προκύψουν άλλα στοιχεία τα επόμενα 24ωρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα