Ζωγράφου: Νεαρός επιτέθηκε σε 21χρονη για να την βιάσει

Ζωγράφου: Νεαρός επιτέθηκε σε 21χρονη για να την βιάσει
Περιπολικό αστυνομίας EUROKINISSI

Τρόμος στου Ζωγράφου για μια 21χρονη στην οποία επιτέθηκε νεαρός για να την βιάσει. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή και να χάνεται στα στενά. Είναι η 5η φορά που συμβαίνει.

Μια απόπειρα βιασμού 21χρονης κοπέλας κοντά στο σπίτι της, σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (06/07) στην περιοχή του Ζωγράφου, με την αστυνομία να ερευνά την καταγγελία του θύματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα βγήκε από το σπίτι της για να επισκεφθεί 24ωρο μίνι μάρκετ της περιοχής, ώστε να προμηθευτεί κάποια πράγματα.

Ενώ περπατούσε στον δρόμο μόνη της, αισθάνθηκε την παρουσία ενός άντρα δίπλα της, ο οποίος προσπάθησε να την χαϊδέψει κάτω από τη φούστα που φορούσε. Ο άντρας τη θώπευσε και την έριξε κάτω, ενώ η κοπέλα άρχισε να φωνάζει με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως μέχρι σήμερα έχουν γίνει τέσσερις απόπειρες, πανομοιότυπες με αυτή που κατήγγειλε στην αστυνομία η 21χρονη κοπέλα και ίσως να πρόκειται για το ίδιο άτομο. Στην καταγγελία της, η 21χρονη ανέφερε πως ο άντρας φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρη χειρουργική μάσκα κορονοϊού, ήταν μετρίου αναστήματος με ίσια μαύρα μαλλιά.

Συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως είναι η 5η φορά που γίνεται απόπειρα βιασμού στου Ζωγράφου από το ίδιο άτομο. “Είχε πάει να της κλείσει το στόμα, αλλά δεν πρόλαβε και πήγε να βάλει το χέρι της στο παντελόνι του. Έβαλε τις φωνές η κοπέλα και οι γείτονες τον πήραν στο κυνήγι. Έχει γίνει 5 φορές, δηλωμένες στην αστυνομία”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα