Η αδελφή του Boris Johnson έβγαλε τα στήθη της on air για το Brexit

Η αδελφή του Boris Johnson έβγαλε τα στήθη της on air για το Brexit

Η Rachel JohnsonJohnson, αδελφή του Boris Johnson, έβγαλε τα ρούχα της σε βρετανική εκπομπή του Sky News για να δείξει ποια είναι τα υπέρ και τα κατά του Brexit.

Η αδελφή του Βρετανού πολιτικού Boris Johnson, η δημοσιογράφος Rachel Johnson, βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του Sky News σχετική με το Brexit και δεν δίστασε να προβεί σε μια αναπάντεχη και προκλητική πράξη.

Καθώς η Rachel μιλούσε στο πάνελ και εξέφραζε την άποψή της, ξεκούμπωσε το πουκάμισό της και έμεινε γυμνόστηθη on air, θέλοντας να τραβήξει όλη την προσοχή των συνομιλητών της και να παραθέσει τα επιχειρήματά της για τα υπέρ και τα κατά του Brexit.

“Δύσκολα μπορεί να ακουστεί μια φωνή για το Brexit στις μέρες μας”, δήλωσε η Rachel, προσθέτοντας: “Με αυτό που κάνω θα με ακούσετε καλύτερα τώρα, αφού θα με προσέξετε”. Οι συνομιλητές της ξεκίνησαν να γελούν αμήχανα, μη ξέροντας πώς να αντιδράσουν και πώς να κρύψουν την έκπληξή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος/α προβαίνει σε μια ακραία πράξη προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το Brexit, αφού πριν από μερικές μέρες μια Βρετανίδα οικονομολόγος γδύθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε είχε γραμμένες τις λέξεις “Το Brexit αφήνει τη Βρετανία γυμνή” στα στήθη της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα