Adria Tour: Θετικός κι ο Τροΐτσκι στον κορονοϊό

Adria Tour: Θετικός κι ο Τροΐτσκι στον κορονοϊό
AP

Ο Βίκτορ Τροΐτσκι είναι ο τρίτος τενίστας που βγήκε θετικός στο τεστ για κορονοϊό, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό και το αποτέλεσμα του τεστ για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 34χρονος Σέρβος, ΒίκτορΤροΐτσκι που είχε παίξει στην πρώτη φάση του Adria Tour στο Βελιγράδι, έκανε το τεστ και βγήκε θετικό στον κορονοϊό όπως και της γυναίκας του με αποτέλεσμα να αποσύρει άμεσα τη συμμετοχή του από το Eastern European Championship τουρνουά που διοργανώνει ο συμπατριώτης του, Γιάνκο Τιπσάρεβις.

Έτσι, μετά τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τον Μπόρνα Τσόριτς, ο Τροΐτσκι γίνεται το τελευταίο θύμα του φονικού ιού.

“Είναι αλήθεια ότι η γυναίκα μου και εγώ είμαστε θετικοί. Η γυναίκα μου έκανε το τεστ την Παρασκευή και εγώ με την κόρη μου την Κυριακή. Η κόρη μου είναι αρνητική, όμως εγώ και η γυναίκα μου θετικοί”, είπε ο Τροΐτσκι.

Πέρα από τους τρεις τενίστες που πήραν μέρος στο Adria Tour, τρία μέλη των προπονητικών ομάδων έχουν διαγνωσθεί με κορονοϊό.

Πρόκειται για τον προπονητή του Ντιμιτρόφ, Κρις Γκρο, τον φυσιοθεραπευτή του Βούλγαρου, Άλγκις Χρίστοφ και τον γυμναστή του Τζόκοβιτς, Μάρκο Πανίκι.

H ATP που προχώρησε στην αυστηροποίηση των μέτρων, ευχήθηκε στους τρεις τενίστες γρήγορη ανάρρωση και προέτρεψε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας και ειδικά το social distancing κάτι που δεν εφαρμόστηκε στη διοργάνωση του Adria Tour.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς τη Δευτέρα (22/06).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα