Αεροσκάφος απογειώθηκε με εργαζόμενο του αεροδρομίου να κοιμάται στο χώρο αποσκευών

Αεροσκάφος απογειώθηκε με εργαζόμενο του αεροδρομίου να κοιμάται στο χώρο αποσκευών

Απίστευτο κι όμως αμερικανικό. Ο εργαζόμενος στη φορτοεκφόρτωση των αποσκευών αποκοιμήθηκε όταν φόρτωνε τις αποσκευές στο χώρο του αεροπλάνου με αποτέλεσμα να απογειωθεί μαζί του

Ένα αεροσκάφος της Alaska Airlines το οποίο μόλις είχε αναχωρήσει από ένα αεροδρόμιο στην περιοχή του Σιάτλ με προορισμό το Λος Άντζελες αναγκάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα χθες το απόγευμα, διότι ένας φορτοεκφορτωτής είχε παγιδευτεί στο πρόσθιο διαμέρισμα φορτίου, κάτω από την καμπίνα των επιβατών, καθώς είχε αποκοιμηθεί, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο πιλότος του αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση 448 της Alaska Airlines άκουσε κρότους από το κάτω μέρος του αεροσκάφους μετά την απογείωσή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, νότια του Σιάτλ, σύμφωνα με την εταιρεία. Ακουγόταν ακόμη κάποιος να ουρλιάζει από το πρόσθιο διαμέρισμα φορτίου του αεροσκάφους, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του αεροδρομίου.

Αφού το αεροσκάφος επέστρεψε και προσγειώθηκε με ασφάλεια, έπειτα από 14 λεπτά πτήσης, ο φορτοεκφορτωτής βγήκε εντέλει από το διαμέρισμα φορτίου, όπου πάντως η πίεση και η θερμοκρασία είναι ελεγχόμενες.

Αφού τον έβγαλαν από το αεροσκάφος, ο φορτοεκφορτωτής της εταιρείας Menzies Aviation εξήγησε ότι τον είχε πάρει ο ύπνος, όπως διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της η Alaska Airlines. Ο εργαζόμενος είναι καλά, αλλά “διακομίστηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους”, ανέφερε ακόμη. “Ερευνούμε την υπόθεση”.

Πηγή: ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network