Αφγανιστάν: Ισχυρή έκρηξη κοντά στο υπουργείο Άμυνας στην Καμπούλ

Ισχυρή έκρηξη στην Καμπούλ
Ισχυρή έκρηξη στην Καμπούλ AP

Η περιοχή όπου έγινε η έκρηξη είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Αξιωματικοί της αστυνομίας επιβεβαίωσαν ότι σημειώθηκε έκρηξη, αλλά περιορίστηκαν να πουν πως δεν έχουν καμία άλλη λεπτομέρεια να δημοσιοποιήσουν.

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή όπου βρίσκεται το υπουργείο Άμυνας του Αφγανιστάν και η διπλωματική συνοικία στην Καμπούλ, την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, το πρωί σήμερα Δευτέρα, και μια στήλη μαύρου καπνού υψώθηκε στον ουρανό της πόλης, πάντως μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό εάν προκάλεσε θύματα.

Δημοσιογράφοι του Reuters μετέδωσαν ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ταρακούνησε το κτίριο όπου βρίσκονται τα γραφεία του πρακτορείου ειδήσεων στην Καμπούλ. Αξιωματικοί της αστυνομίας της αφγανικής πρωτεύουσας επιβεβαίωσαν ότι σημειώθηκε έκρηξη, αλλά περιορίστηκαν να πουν πως δεν έχουν καμία άλλη λεπτομέρεια να δημοσιοποιήσουν αυτή τη στιγμή.

«Στις 08:55 (07:25 ώρα Ελλάδας), σημειώθηκε έκρηξη στη συνοικία Πούλι Μαχμούντ Χαν στην Καμπούλ. Θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα», περιορίστηκε να ενημερώσει τα ΜΜΕ από την πλευρά του ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, ο Νασράτ Ραχίμι.

Η περιοχή όπου έγινε η έκρηξη είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έκρηξη, Μέση Ανατολή
SHARE: