Αφροδισιακό για Ομπάμα ο Οσάμα

default image

Γκάλοπ για τη βραδιά του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Το "γλέντησε" με την πρώτη κυρία σύμφωνα με την πλειοψηφία των αναγνωστών του TMZ

Απίστευτο και φυσικά αμερικανικό… Ενώ για την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο το βασικό ερώτημα είναι κατά πόσο η δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι πράγματι γεγονός, τους Αμερικανούς τους καίει κάτι άλλο.

“Μόλις έγινε ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη. Εάν είσαι η Μισέλ Ομπάμα… υπάρχει πιο ισχυρό αφροδισιακό από το γεγονός ότι ο άντρας εντόπισε και σκότωσε τον πιο κακό άνθρωπο στον πλανήτη”, διερωτάται το TMZ.

Αποφάσισαν έτσι να πραγματοποιήσουν και ένα γκάλοπ , θέτοντας  ανοιχτά το ερώτημα στους αναγνώστες τους εάν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το “γλέντησε” με τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα.

Η πλειοψηφία των αναγνωστών όντως εκτιμά ότι αποτέλεσε ισχυρότατο αφροδισιακό και πως ο Μπαράκ Ομπάμα το γιόρτασε δεόντως και συνευρέθηκε με τη σύζυγό του. Συγκεκριμένα, σε 142.909 ψήφους, το 81% απάντησε θετικά και μόλις το 19% αρνητικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα