Αυτή είναι η φυλακή που θα μείνει για τρία χρόνια ο Ουλι Χένες

default image

Δείτε το εσωτερικό της φυλακής που θα μείνει για τα επομένα τρία χρόνια ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες (Pics)

Δυσάρεστες στιγμές περνά ο πρώην πρόεδρός της Μπάγερν Μονάχου καθώς ετοιμάζεται να μπει στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή των 3.5 ετών μετά την καταδίκη του για φοροδιαφυγή.

Ο Χένες θα οδηγηθεί στη φυλακή του Λάντσμπεργκ, όπου ξεναγήθηκαν 160 δημοσιογράφοι σαν μια περιοδεία. Εκεί ήταν που ο Αδόλφος Χίτλερ υπαγόρευσε το «Mein Kampf». Σε αυτή τη φυλακή βρίσκονται 420 τρόφιμοι, ανάμεσά τους δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών και ένοχοι σεξουαλικών εγκλημάτων.

 

Ο Χένες είχε παραδεχθεί ότι απέκρυψε 27.2 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος σε μυστικούς λογαριασμούς σε ελβετική τράπεζα, ωστόσο ο 62χρονος ήλπιζε σε επιείκια. Η υπόθεση στηρίχθηκε στο ερώτημα αν ο Χένες, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής βοήθησε τη Δυτική Γερμανία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974, συνεργάστηκε πλήρως με την εθελούσια αποκάλυψή του. Το θέμα συγκλόνισε τους συμπατριώτες του και οδήγησε χιλιάδες φοροφυγάδες να παραδοθούν.

 

Πηγή: thelocal.de

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version