Άγαλμα η Νταϊάνα: Η πριγκίπισσα επιστρέφει στο βρετανικό παλάτι

Άγαλμα η Νταϊάνα: Η πριγκίπισσα επιστρέφει στο βρετανικό παλάτι

20 χρόνια μετά το θάνατό της, ένα άγαλμα της πριγκίπισσας εγκαθίσταται στο παλάτι του Κένσιγκτον με πρωτοβουλία των δύο γιων της

20 χρόνια από την ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έβρισκε τραγικό θάνατο στο Παρίσι, καταδιωκώμενη από παπαράτσι στην γαλλική πρωτεύουσα, οι δύο γιοι της φέρνουν και πάλι την μητέρα τους πίσω στο παλάτι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του βρετανικού παλατιού, οι δύο γιοι της, Γουίλιαμ και Χάρι ανέλαβαν την ευθύνη να τιμήσουν τη μνήμη της, με την κατασκευή και την εγκατάσταση ενός αγάλματός της.

"Η μητέρα μας άγγιζε της ζωές τόσων ανθρώπων" αναφέρουν οι δύο Βρετανοί πρίγκιπες και προσθέτουν: "Ελπίζουμε το άγαλμα να βοηθήσει όσους επισκεφτούν το παλάτι. Ευχόμαστε αυτό να συμβεί πριν το τέλος του 2017".

Το άγαλμα της Νταϊάνα επιστρέφει στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου διαμένουν τόσο ο Χάρι, όσο και ο Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλτον και τα παιδιά τους. Άλλωστε και η μητέρα των πριγκίπων διέμενε σε διαμερίσματα του παλατιού μεγαλώνοντας τα παιδιά της, ακόμη και μετά το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο.

ΠΗΓΗ EONLINE

 

SHARE:

24Media Network