Αγνοείτο επί 22 χρόνια – Βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο χάρη στο Google Earth

Αγνοείτο επί 22 χρόνια – Βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο χάρη στο Google Earth
Η δορυφορική εικόνα από το Google Earth με το όχημα του εξαφανισμένου επί 22 χρόνια άνδρα Google Earth

Τα ίχνη του άνδρα είχαν χαθεί τον Νοέμβριο του 1997 μετά από νυχτερινή διασκέδαση και εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες από αετομάτη πολίτη που κοίταζε φωτογραφίες της περιοχής του στο πρόγραμμα της Google.

Ένας εξαφανισμένος επί 22 χρόνια άνδρας ή καλύτερα ό,τι είχε απομείνει απ’ αυτόν βρέθηκε σε ένα βυθισμένο αυτοκίνητο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, χάρη στο Google Earth.

Η ανακάλυψη έγινε από έναν αετομάτη πολίτη, ο οποίος βλέποντας δορυφορικές εικόνες της γειτονιάς του στο πρόγραμμα χαρτογράφησης, παρατήρησε την ύπαρξη ενός βυθισμένου οχήματος σε μια λίμνη κοντά στο σπίτι του, σύμφωνα με την Florida Sun Sentinel.

Το αυτοκίνητο, το οποίο δεν ήταν ορατό από το επίπεδο του εδάφους αλλά ήταν εμφανές από το διάστημα, αποδείχτηκε ότι ανήκε στον Γουίλιαμ Ερλ Μολντ, σκελετικά κατάλοιπα του οποίου βρέθηκαν στο εσωτερικό.

“Το εξωτερικό του οχήματος ήταν πολύ ασβεστοποιημένο και ήταν προφανές ότι ήταν στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα” δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Παλμ Μπιτς.

Ο Μολντ ήταν 40 ετών όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Το τελευταίο σημάδι ζωής που έδωσε ήταν το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου 1997, όταν κάλεσε την κοπέλα του και της είπε ότι έφευγε από το κλαμπ και σύντομα θα ήταν σπίτι.

Δεν είναι σαφές πώς το όχημα του Μολντ κατέληξε μέσα στη λίμνη, η οποία ήταν υπό κατασκευή όταν εξαφανίστηκε. Είχε φύγει μόνος του από το κλαμπ εκείνη τη νύχτα και “δεν ήταν συχνός θαμώνας και πότης αλλά είχε πιει αρκετά ποτά στο μπαρ”, σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Εξαφανισμένων και Μη Αναγνωρισμένων Ατόμων.

Σύμφωνα με το Charley Project, το όχημά του ήταν “εμφανές” σε φωτογραφία του Google Earth της περιοχής από το 2007.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα