Αισιόδοξη η Πελόσι ότι ο Τραμπ θα συμφωνήσει σε πακέτο βοήθειας για τον κορονοϊό

Αισιόδοξη η Πελόσι ότι ο Τραμπ θα συμφωνήσει σε πακέτο βοήθειας για τον κορονοϊό
H Νάνσι Πελόσι AP

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι ένα νομοσχέδιο για οικονομική στήριξη μετά τον κορονοϊό θα μπορούσε να προωθηθεί πριν από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών.

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι δήλωσε χθες, Κυριακή, ότι οι διαφορές παραμένουν με την κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για ένα ευρύ πακέτο βοήθειας κατά των οικονομικών συνεπειών της COVID-19.

Ωστόσο η ίδια εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι ένα νομοσχέδιο θα μπορούσε να προωθηθεί πριν από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στις 3 Νοεμβρίου.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η Πελόσι δήλωσε ότι η ίδια επιθυμεί τη ψήφιση ενός νομοσχεδίου πριν από τις προεδρικές εκλογές μεταξύ του απερχόμενου Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του προεδρικού υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

Από την άλλη μεριά, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για μία τέτοια εξέλιξη.

Με τον Αμερικανό υπουργό των Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν στη Μέση Ανατολή μέχρι αύριο, μία τέτοια εξέλιξη έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί.

Ο Μνούτσιν διεξάγει τις σχετικές διαπραγματεύσεις με την Πελόσι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version