"Αν καταρρεύσει η Ελλάδα, θα πέσει και η Κύπρος"

"Αν καταρρεύσει η Ελλάδα, θα πέσει και η Κύπρος"
EUROKINISSI

Αλλαγή νοοτροπίας ζητά ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Διαβάστε τι ζητά από τους Έλληνες και τι λέει για τις απεργίες

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα επηρεάζει δυστυχώς και την Κύπρο, δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος και εκφράζει την ευχή να μην καταρρεύσει, γιατί, όπως αναφέρει , εάν καταρρεύσει θα μας παρασύρει κι εμάς.

"Δεν θα σταθούν οι τράπεζές μας, εάν πτωχεύσει η Ελλάδα, κακά τα ψέματα. Εκείνο που πρέπει να γίνει στην Ελλάδα είναι οι αδελφοί μας εκεί να αλλάξουν νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία που έχουν δεν θα τους ωφελήσει", σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόστομος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Υποδεικνύει ότι πρέπει να σταματήσουν για παράδειγμα τις κινητοποιήσεις και οι απεργίες, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, κάθε απεργία έχει κόστος. «Δεν έχει εισόδημα ή θετικά αποτελέσματα. Όλα είναι αρνητικά. Απλά στέλνει μερικά μηνύματα, αλλά όλα τα μηνύματα είναι μετά τη 12η. Δεν υπάρχει διόρθωση. Έπρεπε προηγουμένως να φώναζαν», αναφέρει.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος, αφού έθεσε το ερώτημα «το κράτος ποιος το μπατίρισε;», υποστήριξε στην απάντηση του: "Όλοι τους, με επικεφαλής τους πολιτικούς. Όλοι όσοι δούλευαν στο κράτος όπου μπορούσαν να κλέψουν έκλεβαν. Ήταν φυσικό ότι αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να σταματήσει".

SHARE:

24Media Network