Ανατροπή στο θάνατο Avicii: Ο Dj αυτοκτόνησε

Ανατροπή στο θάνατο Avicii: Ο Dj αυτοκτόνησε
O Tim Bergling, γνωστός ως DJ Avicii που βρέθηκε νεκρός στις 20 Απριλίου John Shearer/Invision/AP

Το ενδεχόμενο ο καλλιτέχνης να έδωσε τέλος στη ζωή του, αφήνει να εννοηθεί μια δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια τρεις ημέρες μετά την πρώτη της τοποθέτηση στο τραγικό περιστατικό του θανάτου του Avicii

Μια νέα, δεύτερη ανακοίνωση της οικογένειας του Tim Bergling, ο οποίος έγινε γνωστός ως DJ Avicii, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα για την αιτία θανάτου του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της βρετανικής Metro και Variety, σε αυτή, η οικογένεια φέρεται να υπονοεί πως ο 28χρονος αυτοκτόνησε. Μάλιστα, αν και δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση από την πλευρά της, σουηδικές πηγές σχολιάζουν πως το πρωτότυπο κείμενο στη σουηδική γλώσσα, καθιστά ξεκάθαρο πως οι οικείοι του καλλιτέχνη δείχνουν αυτοχειρία.

“Ο αγαπημένος μας Tim ήταν ανήσυχος, ευαίσθητος καλλιτέχνης που αναζητούσε απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα. Ένας υπερ-επιτυχημένος τελειομανής που ταξίδευε και εργαζόταν σκληρά σε ρυθμούς που του δημιουργούσαν ιδιαίτερα έντονο άγχος

Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, προσπάθησε να βρει ισορροπία στη ζωή, να είναι χαρούμενος, να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο – τη μουσική.

Πάλεψε πολύ με τις σκέψεις του για το νόημα, τη ζωή, την ευτυχία.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο.

Ήθελε να βρει τη γαλήνη.

Ο Τιμ δεν φτιάχτηκε για την βιομηχανία στην οποία βρέθηκε. Ήταν ευαίσθητος και αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά ενοχλούνται από τα φώτα.”

Αποκλείεται το ενδεχόμενο δολοφονίας

Οι δυο αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στη σορό του αδικοχαμένου DJ Avicii πριν από δυο μέρες, καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε καμία υποψία περί εγκληματικής ενέργειας.

Ο Avicii, (το πραγματικό όνομα του Τιμ Μπέργκλινγκ) βρέθηκε νεκρός στο Μούσκατ την Παρασκευή 20 Απριλίου. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ομάν δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι «έγιναν δύο νεκροψίες, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση».

Μια δεύτερη, επίσημη αναφορά για τα αίτια του θανάτου του καλλιτέχνη από την αστυνομία αναμένεται εντός των ημερών.

Είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση

“Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστού και ως Avicii”, ανέφερε η ανακοίνωση το απόγευμα (τοπική ώρα) της Παρασκευής, 20 Απριλίου.

Ο εκλιπών είχε αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις το 2016, έχοντας επικαλεστεί λόγους υγείας. Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων οξεία παγκρεατίτιδα, η οποία οφειλόταν εν μέρει στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Το 2014 είχε προχωρήσει σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστης και του τυφλού εντέρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα